F1 Bahrain Grand Prix 2018: Løbsresultater

Ferrari Bahrain GP 2018

Start F1 Bahrain GP 2018, med en interessant karriere med flere kampe fra begyndelsen. God overhaling og lidt at gøre med den australske GP, hvor overhalingen var nul. Højdepunktet i dette løb kan være tabet af en af ​​Ferrari-mekanikerne, som blev kørt over af Kimi, der kom ud af sit stop, selvom det ikke var føreren, der var skyld i det. Dog en god præstation fra begge røde biler, med Vettel i spidsen og en KImi som måtte stoppe pga. uheldet, da han ikke var færdig med at justere hjulet og derfor sluttede karrieren der.

En katastrofal weekend for Red Bull. Hvis Australien var et helvede for Haas, var det denne gang Red Bulls tur, hvor Ricciardo stoppede bilen på grund af tekniske problemer, der virkede elektriske. Hvad angår Max Verstappen, har han været meget aggressiv for at komme tilbage fra gårsdagens bommert. I en kamp mod Hamilton, hvor han bogstaveligt talt skubbede englænderen af ​​banen uden at efterlade plads, slog Lewis' forvinge Max' hjul og fik en punktering. Så uden bagdækket var løbet også kørt for den anden Red Bull. Begge biler fra energidrik-teamet ude af løbet og uden point i en weekend, der ikke har været god for dem...

Fernando med MCL33 i Bahrain

Hvad angår det mest tilbagestående område, har vi set mange kampe, som jeg har sagt. Vi har især fokuseret på Fernando Alonso, der startede 13 på grund af gårsdagens dårlige kvalifikation, hvor MCL33'erne ikke fandt præstationer i én omgang. I løbet er præstationen bedre, og begge har kunnet slutte i point. ALonso har placeret sig i Top10 næsten efter starten, og lidt efter lidt har han klatret, udnyttet de biler, der har haft problemer, og også sammen med de overhalinger, han har foretaget. I de sidste par omgange har han spist tiendedele og sekunder per omgang fra Hülkenber, som var rytteren lige foran ham på 6. pladsen, men til sidst har han ikke kunnet passere ham og har måttet nøjes med 7. som sammen med 5. pladsen i forrige løb, er gode point for ham og moral for holdet. OG TILLYKKE TIL MARCUS ERICSSON! Med en upåklagelig holdstrategi sluttede svenskeren på 9. pladsen, Saubers bedste præstation længe.

Også tillykke til Toro Rosso og Gasly, der kærtegnede podiet i dag og bekræftede det skridt fremad, som holdet har taget her. Så gode følelser for Honda, der har været pålidelig og har opnået meget konkurrencedygtige tider. Imponerende, den bedste placering af Honda-motoren i disse år. Jeg håber, at McLaren ikke fortryder at have tabt til Honda... Jeg gentager igen, Toro Rossos og Hondas imponerende arbejde, som har fejret det næsten som en sand sejr. De fortjener det efter så mange ofre og så mange problemer. Jeg tror, ​​det er det eneste, Red Bull kan være stolt af i dag.