Rudy van Buren pelaajasta McLarenin sim-kuljettajaksi

Rudy Van Buren

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun videopelit ovat johtaneet ajosimulaattoripelaajia ajaa moottoriurheilun maailmassa oikeilla autoilla. Olemme jo nähneet useita videopelejä, jotka toimivat virtuaalisena "akatemiana" joillekin joukkueille, kuten Nissanille, Ferrarille ja nyt myös McLarenille. Malagalaisesta miehestä ei juuri tullut voittajaa tässä kilpailussa, jossa useat pelaajat ympäri maailmaa kohtasivat kuuluisan F1-videopelin kierroksilla saadakseen enemmän kuin vain voittajan...

eSportilla on yhä enemmän painoarvoa ja se on havaittavissa, kuten kuuluisalla Maailman nopein pelaaja McLarenista, Formula 1 -simulaattorimestaruudesta, jossa osallistujat pelasivat muutakin kuin voittivat yksinkertaisen pelin, he voittivat työpaikan vähintään Wokingissa. Miguel Ballester, Malagan mies, josta puhun, jäi porteille, pääsi finaaliin ja hänet hylättiin, koska hän ei päässyt tuon finaalin palkintokorokkeelle ja luovutti siten paikan toiselle pelaajalle, joka on enemmän kuin onnellinen. Mutta finaaliin pääseminen 12 parhaan kanssa 30.000 XNUMX ensimmäisen osallistujan joukosta on jo melkoinen saavutus.

Michael Ballester

Rudy van Buren on Hollannin mestari joka voitti ja siirtyi McLarenin uudeksi simulaattorikuljettajaksi, joka työskenteli rinnakkain tehtaalla testatakseen kaikkia uusia ominaisuuksia sekä Stoffel Vandoornen ja Fernando Alonson kanssa kaudella 2018. Lisäksi Rudy on osallistunut myös todellisessa maailmassa, koska hän oli entinen karting-mestari, mutta 16-vuotiaana, koska hän ei löytänyt taloudellista tukea, hänen oli pakko luopua unelmastaan.

Nyt 25-vuotias ja ratin takana taitojensa ja videopeleihin liittyvän intohimonsa ansiosta hän on voittanut turnauksen ja pääsee ainakin joukkuesimulaattoriin F1 McLarenit, joka on Jenson Buttonin jättämän avoimen paikan peittävän simulaattorin virallinen lentäjä. Hän vastaa simulaattorin uusien parannusten testaamisesta ja myös tiettyjen kokoonpanojen testaamisesta, jotka palvelevat kahta virallista kuljettajaa vuonna 2018. Oletan, että kaikkea taakkaa ei jätetä hänelle yksin, koska hänellä on vähän kokemusta Buttonista. ja että Vandoorne ja Alonso ottavat myös muutaman kierroksen simulaattorissa aika ajoin.